Vårtvätt

Ett steg närmare en försäljning av motorcykeln. Jag kommer att sakna den men har ingen större användning för den nu när barnen är små. Det kommer nya tider.

Äntligen fick jag dammat av den gamla pärlan. Jag har tagit isär den och tvättat den och snart plockat ihop den igen. Nu äntligen är den snart klar för att fotograferas och läggas ut till försäljning.

Lite tråkigt då jag gillar friheten men jag har inte kört sedan jag blev gravid med Nils, och det var ju ett tag sedan. Jag får uppgradera mig när barnen har blivit större och egentid får utrymme i livet igen. Nu är det inte försvarbart att ha den stående för ingenting.

Som sagt, det kommer nya tider och då byter jag upp mig till något annat, men nu ska den säljas så att den blir använd och inte står i garaget till ingen nytta.

Det verkar som att jag måste tvätta något varje vår när jag är gravid. Sist hade jag ner flaggstången och tvättade den…

Har ni något att damma av i garaget som kan avyttras?

4 reaktioner till “Vårtvätt

  1. Ja, det hade varit kul. Men jag är nog för försiktig. Har varit nära på att bli påkörda själv och skulle aldrig kunna förlåta mig om något hände med barnen! 😊

   Gilla

 1. Men satan, den var ju jätte fin ju!
  J valde att sälja sin när vi fick nr 2, då kände han att han inte hade tiden. Trots att jag sa att det var en dum idé, då jag vet att han mår bra av att åka en sväng ibland. Fast han lär nog köpa sig en ny när barnen är större sen. 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack, ja jag gillar också friheten med den men har inte startat den på flera år. Det får bli en ny när barnen är större och man kan få lite egentid igen! 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.