Friluftsgrillning

Utomhusmat är väldigt gott. Vi fortsätter januari med att äta ur kyl och frys och då stod dessa frysta burgare på tur att förtäras. Årets mål ska inte gå under första halvåret i alla fall!

Kanske inte så mycket friluft men så nära inpå. Vi packade ner några högrevsburgare i en korg och åkte iväg till en lekplats som Nils ville leka på. Alldeles intill lekplatsen har kommunen gjort iordning en fin slinga runt ett tjärn med både möjlighet för utomhusträning och grillplatser. Dessa grillplatser har varit flitigt använda den här vintern.

Vi behövde inte ens göra upp vår egen eld utan kunde ta över den elden som påbörjats at tidigare entusiaster. Toppen!

Med varsin hamburgare i magen och lite varmt kaffe i strupen så kunde vi fortsätta att leka på lekplatsen. Vi hade en ganska nöjd och trött (och trotsig) treåring med oss i bilen hem. Dessutom låg det lite snö på backen vilket höjde stämningen en aning.

Mamman var också nöjd! Jag fick ett eldstål som jag genast testade och vips så tog sig en bit bomull på ett nafs. Den ligger nu i vår lilla friluftsväska så att den alltid ska vara med!

Jag håller än så länge i med mål två för 2021 (i och för sig bara dag två på året). Målet att ha någon form av fysisk aktivitet fyra gånger i veckan. Idag blev det en promenad, 1h och nästan 6,8 km, med härligt sällskap. Som jag saknar att kunna umgås på ”vanligt” sätt, men detta duger gott också! Vi är båda i riskgrupp för Corona så allt umgänge är bra umgänge!

Hur har året startat för er?

2 reaktioner till “Friluftsgrillning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.