Söndag och slut på helgen…

Nu är helgen slut och kanske att man kan vila upp sig till veckan. Är det redan höstmörkret som gör sig påmind må tro?

Nu var den här helgen slut och jag är lika slut som helgen… Massor av tvätt har tvättats och växthuset har städats. Några av blommorna på altanen har fått flytta in i växthuset och Nils bilar har badat i de dyiga pölarna på berget.

Jag har ändå hunnit med att plugga på kvällarna, för nu är den nya kursen i rullning. Det är ganska kul att utbilda sig men det tar sin tid det också… och all tid jag har vill jag helst lägga på Nils! Min finaste lilla solstråle!

Nu ska jag sluta mina blå och planera för kommande vecka…

Dröm sött mina vänner!

2 reaktioner till “Söndag och slut på helgen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.