Kortvasan

Jag gjorde det igen, med en betydligt bättre tid än sist. Det har ju sina natuliga själ, så klart. Men jag är väldigt nöjd.

Då har jag harvat mig runt tre mil från Oxberg till Mora. Igen. Sist var jag gravid i vecka 21 och det märktes på resultatet. I år hade jag ingen extravikt på mina redan så dåliga skidor. Mina tolv år gamla vallningsfria skidor har nu förklarats färdiganvända. Nästa gång ska jag ha bättre skidor där jag slipper att staka mig i nedförsbackarna. Där andra fick så bra gratis energispar i nedförsbackarna fick jag fortsätta att staka som ett djur. Jag har i och för sig fått bra med motion men om jag nästa gång ska köra halvvasan så får det bli på ett par bättre skidor. Tiden är jag änså nöjd med. 2 h 49 min och 54 sek. Tänk att det räckte att få bort den lilla kulan på magen för att få en bättre tid…

img_3503

img_3496
Nils och Marcus var med och hejade fram mamma, det bidrog till att hålla farten uppe.

Jag är i alla fall grymt nöjd med min insats för den här gången. Nu har vi checkat av del ett i tjejklassikern. Den här gången ska jag genomföra hela tjejklassikern. Sist jag gjorde ett försök föll jag på målsnöret när det kom till tjejvättern. Barnmorskan rekommenderade inte att cykla tio mil när jag var gravid i månad åtta, vilket jag inte heller gjorde. Helgen efter föddes min lilla guldklimp, flera veckor för tidigt.

Har ni satt upp någr träningsmål i år?

4 reaktioner till “Kortvasan

    1. Nej, jag hann inte med det. Lillprinsen blev prioriterad efter målgången. Jag tänkte att jag kanske beställer en från nätet för att belöna mig själv! 😄🤩

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.