Ledig dag

Ledig dag innebär långfrukost i lugn och ro i väntan på nyhetsmorgon som startar tio i sex på morgonen.

God morgon!

Här sitter jag med min frukost i knät och vet att jag ska vara ledig hela dagen. Sååå härligt. Dagens ”to do” lista är lång men nu ska jag sitta i lugn och ro och njuta av mitt kaffe och min frukost och invänta nyhetsmorgon. Det är inte så ofta som tid finns för detta nöje.

I söndags innan vi åkte hem från Trollhättan, var vi på kalas hos min svägerska som har fyllt år. Nils fick härja av sig med sin kusin Noomi. Och HÄRJA är det sanna ordet! Högt och lågt, fram och tillbaka. Det lät som att det var en hel förskoleavdelning på plats. Samtidigt har det aldrig varit så hög ljudnivå när jag har hämtat Nils på förskolan någon gång! Det är kul att de leker så bra ihop trots åldersskillnaden.

Gillar ni att sitta i lugn och ro för att njuta av frukosten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.