Motivation

Vad får er att motivera er? Visst är väl målet en del av motivationen men också annat som ger lite extra drivkraft som materiella ting.

This post contains adlinks from Adviral

Jag vet inte hur det är för er men för mig är motivationen viktig när jag ska utföra något. Jag måste vara motiverad för att få något uträttat. Målet är väl en de lav motivationen, eller? Men även något som sporrar till att utmana sig. För mig kan det definitivt vara en bok som ger mig så mycket information eller ”matnyttigt” som ger mig en kick och ibland är det bara känslan av att dra på sig nya träningskläder som gör det extra roligt att  springa en km extra. Här nedan är några bra förslag på vad som kan ge lite extra träningsmotivation nu i höst!

ge5ogtikx63un6lbolpij5xdjwuupvhltictbyil

1. Hörlurar / 2. Vattenflaska / 3. Bok – Mästarnas Metoder / 4. Yogamatta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.