God morgon vänner!

Fin start på dagen efter en otroligt härlig helg! Idag har vi mycket på schemat och det ska bli kul att ta sig an den nya veckan. Jag har mycket på gång kommande dagar. Både kul och spännande saker står på schemat.

God morgon!

Vilken helg vi har fått vara med om! Nu är verkligen våren här och utmöblerna är på plats! Så härligt! Tyvärr tog vårstädning fullständigt ut sin rätt på Marcus och han låg deckad hela söndagen med frossa. Den stackaren, han åkte på en så kallad ”man cold”. Det blev i alla fall vädigt fint i trädgården.

Idag ska vi på 10-månaders kontroll med lillskrutt. Det ska bli kul att se hur han har dragit iväg på längden. Det går ju galet fort när de växer. Det är ju både glädje och sorg i det. Enorm glädje i att se hur väl han utvecklas och lär sig nya saker varje dag, men samtidigt sorgligt för att man vill ha den gosiga lilla bebisen med sig för alltid. C’est la vie!

fullsizeoutput_1857.jpeg
En av mina nya fina Mårbackor, nu ska det tas sticklingar för att öka överlevnadsodden till nästa sommar.

Mamma och pappa, eller mormor och morfar då, var på IKEA och handlade åt oss i helgen. Så nu ska vi uppdatera hallen med ett skoställ och en innerkudde till mitt nya kuddfodral från Odd Molly. Det blev även några praktiska inläggningsburkar att ha i köket till alla våra nyttiga antiinflamatoriska matvaror. Det blir i ett nytt inlägg när skostället är på plats och putevaret (det bor många norrmän här i krokarna) är omslutet runt den nya innerkudden.

Vad har ni haft för er den här måndagen på den nya veckan?

2 reaktioner till “God morgon vänner!

    1. Tack så mycket! ☺️ Är väldigt förtjust i Odd Molly jag också, har dessutom fått köpt mig en innerkudde till mitt nya kuddfodral från Odd Molly! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.