Måndag igen!

Ny vecka och favoritordet är ”produktivitet”. Idag har vi fått mycket gjort.

Ny vecka och nya tag!

Förra veckans utrensning bestod av udda galgar, ett par tighta glansiga byxor från Gina Tricot, En ballongblus från Stockh lm en jättefin väst som knyts i ryggen från Vila, världens mysigaste tjocktröja från Bondelid (sååå urtvättad nu), en vit blus från Ellos och en uppsättning sängkläder som började att bli sönderslitna. Rensar man en sak varje dag så är det faktiskt inte så jobbigt. Jag hoppas på att ha rensat ut 30 ting/kläder under november. Hittills har det gått bra och jag har inte heller tillfört något till hemmet.

Idag har lillen sovit bra nu mitt på dagen, så jag har hunnit med att vattna alla blommor och torkat ur fönster. Jag har andra maskinen tvätt snurrandes just nu, fröknäcke i ugnen och vi har fotograferat till tackkorten för namngivningen. Nu ska jag beställa tackkort och sedan ska vi ta en promenad i det fina vädret. Då har vi nog lyckats att klämma in många saker och vara sådär härligt produktiva första dagen på veckan. Får man gjort mycket i början av veckan så kan man slappna av mer i slutet (eller hinna göra ännu mer saker).

Vi önskar er en skön måndag och en bra start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.