Sista delen av presentdokumentationen

Här presenteras tredje och sista delen av Nils presentbord från i lördags!

Ytterligare fina klassiska leksaker har fått flytta in i barnrummet. En klassisk röd bobby-car med släp till. Jag kommer ihåg den vi hade när vi var små, jag och min bror. Ett BRIO-tåg. Perfekt! Jag älskar klassiska leksaker. Finfina gosedjur, Nils kommer inte att få plats i i sin säng om alla gosisarna ska vara med. Nu tror jag att jag har lyckats att dokumentera alla fina gåvor.

DSC_0134

DSC_0133 3

DSC_0151

img_4425.jpg

Våra faddrar fick varsin nyckelring med ett foto på Nils och en liten påminnelse om att de är Nils fadder. Så fina tycker jag. Jag skulle gärna vilja ha en själv…

Nu tar vi kvällen. Hela familjen är samlad. God kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.