Favvojeansen

När man hittar sina favoriter igen! De paret jeans man använder tills de verklkigen går sönder.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

När favoritbyxorna inte håller ihop längre, utan går sönder där det inte går att laga dem på ett snyggt sätt. Blir man inte överlycklig då, när de fortfarande finns att köpa?! Jag har ETT par stretchjeans som jag trivs i, annars avskyr jag stretchbyxor. Nu håller de på att falla isär…

Har ni något märke eller en modell som sitter precis som ni vill?

gs121n04c-k128
G-star MIDGE CODY MID SKINNY

 

Om än något fattigare så vet jag att jag kommer att använda byxorna i flera år!

Nu blir det lite chipsmys i soffan. Lillskrutt sover så nu passar vi på!

Kram på er!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.