Rabatter planeras bäst på natten

Just nu blommar mina vita gladiolus i rabatten och mina dahlior. Även en av mina klematisar blommar om utanför växthuset. Det börjar bli dax att planera för vårlökarna som ska sättas i höst.

Vad ska man göra när man sitter uppe på natten och ammar? Jag har börjat att planera rabatter och läser trädgårdstidningar. Mamma gav mig en prenumeration på några nummer av Allers Trädgård. Det står faktiskt en hel del matnyttigt i den om t.ex. vad man ska plantera nu på hösten och vad man ska beskära i JAS-perioden. 


Det börjar att bli dax att plantera tulpanlökar snart. Jag hade tänkt att beställa från bakker.com. Jag har beställt tulpanlökar där tidigare och har varit nöjd. Nu ska jag prova att plantera i kruka i växthuset. Jag köpte då tulpaner som hette Ice Cream. Härliga tulpaner som ser ut som en bägare med vaniljglass. 

Sov gott och välkommen till min trädgård nästa sommar!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.