Hösten har kommit!

God förmiddag!

Som vanligt går allt i 150 km/h. Tiden räcker inte till och nu är det mörkt när man går upp på morgonen och det mörknar så fort man har kommit hem! 

Men det finns fortfarande ljusglimtar ute i trädgården! Blommor som fortfarande blommar i rabatten!


Hösten har varit helt fantastisk som helhet. Jag har börjat att städa undan i växthuset och plocka in krukor och ställa in växter på vinterförvaring. Så skönt att få det undanstökat och få vänta in våren igen.

Den här helgen har vi verkligen tagit det lugnt. Sovit till nio på morgonen och ätit frukost i lugn och ro.


Resten av helgen har gått åt till att plugga, jag har suttit i sju timmar och glömt bort både tid och rum. Jag har bunkrat upp med lite godsaker som slinker ner under tiden. Än så länge är det fortfarande kul. Vi har haft ett grupparbete och ett muntligt framförande och ett gäng laborationer. Jag hoppas att det ska fortsätta att fungera så bra som det gör just nu med både jobb och skola.


Senaste smakboxen hämtade jag ut tidigare i veckan. Så mycket roligt och spännande även den här gången! Jag kan verkligen rekommendera smakboxen för den som gillar att prova nytt i smakväg!


Jag ser till att belöna mig med blommor när det har gått bra under veckan. Just nu står den här buketten på soffbordet. Det luktar så gott av liljorna! 


Nu ska jag sätta mig ner på kontoret och planera kommande vecka med jobb och skola. Det ska gå ihop någorlunda även den här veckan. 

Ut och njut i den klara luften!

På återseende!

En reaktion till “Hösten har kommit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.