Högskolan 

Imorse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Åt en härlig frukost utan att stressa i mig maten. Sedan tog jag mig en dusch och gjorde mig i ordning för att träffa en studievägledare på högskolan. Vi hade så mycket att gå igenom. Vi lade ned stor möda på att kontrollera vilka kurser dom jag redan har läst i min tidigare examen. Kurser som jag kan tillgodoräkna mig till den här utbildningen. Om vi har kommit till rätt slutsatser behöver jag inte läsa något på hela första terminen. Jag ser verkligen fram emot att få plugga igen. Sist jag pluggade hade jag så kul! Enda gången jag inte närvarade i skolan var den dagen farfar dog. Jag hoppas att det kommer att bli lika kul nu som då! Jag kommer inte att läsa på heltid eftersom jag kommer att jobba på heltid samtidigt. Jag håller tummarna för att jag ska klara av det.

Härlig frukost med blåbär och kaffe.

Efter mötet med studievägledaren köpte jag med mig lunch hem. Precis när jag skulle sätta mig ned med lunchen och datorn hörde jag hur det smäller till i köksfönstret. Jag tittar ut och ser en liten fågel ligga på rygg i rabatten nedanför. Jag tog på mig ett par handskar och plockar upp den lilla fågeln. Han var helt groggy, stackarn! Jag satte honom vid RN prydnad på trappen så att grannskapets katter inte skulle hitta honom… Han satt där i flera timmar. 

Lilla fågeln krockade med köksfönstret.
Jag gömde honom så att kvarterets rovdjur inte skulle hitta honom.
Min älskade Marcus bjöd mig på middag på Café Strandgatan. Mums!

Nu har jag fyllt i massor av blanketter som ska skickad till högskolan, ögonen börjar att gå i kors. -Det kan i och för sig beror på den fyra timmar långa nätbaserade kursen jag gjorde för att få komma in och jobba på vissa industrier… Vad gör man inte för jobbet…

Nu ska jag slumra in för ikväll! Jag har så mycket att göra imorgon…

God natt!

En reaktion till “Högskolan 

  1. Lilla pippin fick ju god omvårdnad av dig. Hann ju dock flyga iväg innan han hann att få vatten och mat 😊. God omvårdnad är att och o 😍.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.