đŸ‡«đŸ‡· Vad hĂ€nder med mĂ€nskligheten? đŸ’”

Men vad Ă€r det som hĂ€nder i vĂ€rlden…

Jag lĂ„g och sov sĂ„ gott hĂ€r hos mamma och pappa. Jag hade stĂ€ngt av vĂ€ckarklockan pĂ„ telefonen för att lĂ„ta mig sjĂ€lv fĂ„ sovmorgon sĂ„ hĂ€r pĂ„ första semesterdagen. Jag laddar ju för Kraftprovet idag. Som brukligt nĂ€r jag vaknar, ca 7:30, plockar jag upp min telefon för att blĂ€ddra igenom mina sociala medier. Överallt stĂ„r det – ”Terrorattack i Frankrike”. Över 80 personer Ă€r dödade och Ă€nnu fler skadade pĂ„ en strand i Nice. Jag slĂ„r pĂ„ Nyhetsmoron för att försöka uppdatera mig mer om vad som hĂ€nder, Francois Hollande hĂ„ller ett bedrövat tal. NĂ„gra timmar tidigare har de firat nationaldag och varit glada – nu Ă€r allt kaos och bedrövelse. Familjer har förlorat sina nĂ€ra och kĂ€ra. Barn som Ă€nnu inte format nĂ„gra politiska vĂ€rderingar blir offer för de vuxnas strider.

Vad hĂ€nder med mĂ€nskligheten? 

NĂ€r ska vi börja Ă€lska? ❀

Frukosten intas i sÀngen framför Nyhetsmorgon idag. Jag följer sÀndningarna om terrorattacken i Nice, Frankrike.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.