Vilodag idag

Idag tar jag vilodag. Jag tränade tre dagar i rad och tänker att jag ska vila lite mellan varven. Jag har ju ändå jobbat 14-15 timmar idag. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok och ta liiite sovmorgon imorgon. Så skönt ska det bli. Men imorgon blir det löpning. Jag blev visad en tur runt Växjösjön, det skulle vara en tur på ca 5 km. Lagom inför Kraftprovet på fredag.

Morgondagens löprunda blir runt Växjösjön.

Efter en biltur i hällregn, legat bakom en tivolikaravan i 30 km/h på en 90-väg är det skönt att krypa ner i hotellsängen med magen fylld av rabarberpaj. De serverar efterrätt på hotellet! 

Ibland måste man unna sig också!

Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.