Om mig

imageOm mig…

Välkommen till min sida där jag delar med mig av mitt liv i bild och text.

Jag heter Anna och är 33 år. Jag är sedan två år tillbaka nyinflyttad dalslänning och är fortfarande uppe i att bo in mig och göra mig hemma här. Jag har mitt kontor hemma men är ofta på språng när jag jobbar.

12 juli 2017 väntade vi oss att få vårt första barn. Istället dök vår lilla son upp 21 juni. Han hade bråttom att komma till världen och allt gick väldigt snabbt. 2322 g och 44 cm lång och det bästa som finns i vår värld! Vår Nils!

Jag har ett sug att prova på nya saker och älskar att utveckla mig på områden som jag känner mig nyfiken på. Det kan vara allt från mode och inredning till träning och distributionstransformatorer. Spannet är brett!

Det som ligger mig varmt om hjärtat, förutom min bäbis, sambo och min katt, är bra kost med ekologiska och gärna närproducerade produkter. Jag lagar gärna maten från ”scratch” för att veta vad jag stoppar i mig.

Att jag började blogga berodde från början på att jag älskar att fotografera och ville ha ett forum där bilderna kom på ”display” istället för att ligga kvar och skräpa på ett minneskort!

Instagram: @annaslea

2 reaktioner till “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s