Välkommen Hugo!

Även den här lilla krabaten gjorde entre med fart och fläkt. Något större än sin storebror när han föddes, men han låg också en vecka längre i mage och dök endast upp två veckor för tidigt. Vår bebis, som Nils säger!

Ja, Livskvalitet med Anna har inte varit prioriterad på sista tiden. Jag har varit trött och gravid och tyckte att sista delen av graviditeten var lite tråkig när jag fick ett planerat snitt. Men ”hej och hå” vad mina små pojkar, mina rumpnissar, kommer med dunder och brak. Rumpnissar för att de har legat i säte båda två. Hugo fick ett vändningsförsök men vägrade. Sjunde maj skulle vi in till förlossningen och hämta ut honom. Natten till tredje maj gick mitt vatten och värkarna satte igång nästan direkt. Mycket likt min första förlossning. Tredje maj föddes Hugo, Nils lillebror.

Väl inne på förlossningen får jag värkhämmande medel då de vill att skiftbytet skulle bli klart först. Men mina värkar ville inte hämmas! De ville tillta. Så fort skiftbytet är gjort så rusar de in med mig på operation och ger mig ryggbedövning. Det värsta som jag någonsin har varit med om. Jag kan inte röra mina ben. ALDRIG igen! Det hände så mycket under förlossningen men resultatet blev ett av de finaste barn som finns på vår jord. För jag har, liksom alla andra föräldrar, de finaste pojkarna som finns. En stolt storebror som har längtat och sedan översköljt sin lillebror med kramar, pussar och mycket kärlek. Då jag är lite mörbultad efter förlossningen så har Nils hjälp mamma och Hugo med nästan allt.

Trötta men glada. Kroppen känns så sliten den här gången men skrutten ger mig tillfälle att vila tillsammans med honom.

Nils har under hela graviditeten sagt att han ska sova i sin egen säng så fort han blir storebror. Han höll sitt ord! Nu sover han i sin egen säng, även om pappa får gå dit och lägga sig någon gång under tidig morgontimma. Nu är det dags för honom att få ökad veckopeng!

Finns det något finare än barn?

10 reaktioner till “Välkommen Hugo!

 1. Å va fint! ❤ Du har verkligen haft snabba förlossningar! Hoppas ni/speciellt du får återhämta er snart 🥰 Ska blir roligt att få träffa er framöver, Clara är så nyfiken på ”Nils bebis” ❤

  Gillad av 1 person

  1. Nils frågar efter Clara också och vill att hon ska komma på hans kalas i juni! 😍
   Ja, mina barn kommer visst med buller och bång. De går inte obemärkt förbi! 😂

   Gilla

 2. Åh så roligt att han är här! Vilka fina killar du har!😍 Mina barn hade båda så bråttom att komma ut att jag missade det där med bedövning, men av vad du skriver att döma är det inget jag deppar över. 🥰 Stort grattis till hela familjen!

  Gilla

  1. Ja, så efterlängtad och så snäll!
   Hade barnen kommit ut den vanliga vägen så hade jag inte heller hunnit med någon bedövning! 😂🙈 Första slutade i urakut snitt (endast lustgas innan) och den här i akut snitt där jag fick första lustgasen på operationsbordet! 😅
   Men jag hade hellre klarat mig utan, sån panik när benen inte rör sig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.