Nu bockar vi av

Ett av årets uppdrag går att bocka av listan. Badrummet är färdigt i vårt andra hus. Vi är så nöjda med resultatet.

Idag har vi, i samband med trädgårdsarbete, inspekterat det nya badrummet som blev så bra! Vi har haft toppenfina hantverkare där och resultatet är så mycket bättre än va vi hade kunnat ana. Små ytor kräver lite magi, men vi har fått plats med en dusch som känns så mycket större än den vi hade innan och ett större handfat med lådförvaring och ett större spegelskåp. Nytt fönster och flera olika belysningsmöjligheter. Badrummet känns ändå ”rymligt” för att vara ett litet badrum. Nu behöver inget sådant göras på länge!

Så gott att kunna svänga in duschdörrarna så att golvytan kan göras större!

Förutom att ha spanat in det nya badrummet och städat undan det sista skräpet efter renoveringen så har vi också klippt i träd och buskar i trädgården. Vi har spenderat nästan hela dagen utomhus och vi fyllde vår släpkärra till bredden och höjden med grenar och kvistar. Mer behöver vi ändå klippa, för vi hann inte klart. Vi ska även i framtiden ta ner en stor gran som står mellan husen. En dag kommer den att blåsa ner över antingen vårt eller grannens hus. Det ska vi försöka att undvika.

Har ni fått bocka av något måste i helgen?

4 reaktioner till “Nu bockar vi av

    1. Ta det lugnt står på min lista framöver men fungerar dåligt för oss… Vi tog en kvällspromenad nu på kvällen innan det var läggdags för den lilla. Det är så skönt att komma ut, även om det inte blir någon pulshöjande PW för min del! 🙂
      Jag ska försöka att använda dig som min förebild och ta det lugnt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.