Påläst

Idag har varit en ganska lugn dag i förhållande till igår. jag har fått gjort massor av ”läxor” som jag velat sätta mig in i länge. Det är svårt att hinna med det när man är trött i kroppen och ska ta hand om en tre-åring och rådda med mat mm. Idag fick jag äntligen tiden till detta!

Oh, jag har jobbat med att läsa på ordentligt inför nästa avsnitt om pensionen – tjänstepensionen. Så mycket att läsa och så mycket olika delar som gäller… Men enda sättet att lära sig är att sitta ner och läsa på.

Jag blir sakta men säkert klokare för varje del jag får läsa på om. Och vet ni?! Ju mer man läser, desto mer intressant blir det. Lite som, ju mer man kan, desto roligare att få dela med sig. Precis som min kollega frikostigt delar med sig om det han kan och vet så vill jag också dela med mig. Jag tror att samhället blir bättre om vi alla hjälps åt att få det bättre, efter våra egna förutsättningar, tillsammans. Skillnader kommer det alltid att finnas beroende på om ni är en eller två som delar kostnader men också inkomster. Då blir förutsättningarna naturligtvis olika.

Förutom detta har jag också hunnit med en promenad i det fina vädret tillsammans med min familj, och läst igenom mängder av svar som jag har fått på annonsen för huset som vi ska hyra ut. Jag och Marcus har testat ett, för oss, nytt sätt att investera pengar. När vi har utvärderat detta ett tag så kommer det ett blogginlägg om det också. Diversifiera! Sprid dina investeringsrisker.

Vad har ni gjort idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.