Internationella kvinnodagen

Firar ni den? Internationella kvinnodagen. Det kan jag inte påstå att jag gör men jag noterar den i alla fall.

Nils firade mig genom att somna på 17 minuter när jag nattade honom idag. Det måste väl anses som att bli ordentligt firad? Dessutom ska jag nu gå ut på en promenad med en riktig Power-mamma, vars sällskap jag uppskattar väldigt mycket. Det är att fira i stora mått!

I skrivande stund så kom Marcus hem och uppvaktade mig på dagen med en liten bukett rosor. Jag hade aldrig föreställt mig att få blommor idag! Ibland kan han verkligen överraska!

Hoppas att ni känner er starka idag och att inget är omöjligt! Se till att stå på er och att stärka er framtid. Kvinnor är bäst på att hushålla och spara pengar, men tyvärr alldeles för dåliga på att investera sina besparingar så att de kan få en möjlighet att växa. Ta första steget så sköter sig resten av sig självt!

Till alla kvinnor som burit oss, tryckt oss framåt och kämpat för vår jämlika ställning i samhället! Tack! Utan er ingen rösträtt, men också tack till alla män som ställt upp för att göra detta möjligt! De som också har kämpat för våra rättigheter. Men glöm aldrig! Med rättigheter kommer skyldigheter. Skyldigheter att hjälpa och stötta varandra till att vara starka individer. Kvinnor som män!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.