Månadens mål

Då har februari redan sprungit iväg och det är dags att gå in i mars. Tiden flyger iväg. Jag hade satt upp några mål för februari och jag har uppfyllt dem allihop.

Sista dagen i februari och dags att summera hur månadens mål har gått. Utrensningen av kläder har gått förhållandevis bra. Jag har fått rensa ur hela garderoben och har fått ihop en hel kasse med kläder som ska skänkas och en hel del som kan säljas. Vissa saker har aldrig använts, som en kofta jag köpte för att ha på ett bröllop. Det var varmt och soligt den dagen så koftan blev aldrig använd. Detta var det första av tre mål, att rensa garderoben.

Pissen tvingade vi ut idag, han går inte frivilligt ut längre. Den gamla gubben

Det andra målet var att sälja av fler saker. Det har gått trögt. Vi har sålt fyra fälgar och det är väl den ”största” försäljningen, sedan har en av mina klädannonser gett utdelning. I övrigt har det inte blivit så mycket sålt, men jag har lagt ut en hel del annonser.

Idag har vi ätit både mellanmål och lunch ute. Vi fick plocka fram ett bord och några stolar, det var vår i luften!

Det tredje målet var att skriva en rad om varje dag. Först tänkte jag skriva en tacksamhetsdagbok, men sedan blev det mer som en allmän dagbok där jag skrev om det största som var av betydelse för just den dagen. Det har jag också lyckats att genomföra.

Mars månads mål är en 30 minuters promenad varje dag. Jag håller tummarna för att jag ska klara av det. Jag hoppas ju även på leverans av motionscykel under andra halvan av mars, så jag kan hålla uppe flåset också!

Har ni några mål för mars månad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.