Idag har jag blivit uppvaktad

Vilka härliga människor jag har förmånen att få ha i mitt liv! Så många gratulationer idag och så mycket omtanke. Även från de som behöver omtanken mer än va jag behöver. Jag uppskattar er alla lika mycket!

Vilken start på dagen! Imorse fick jag skönsång och våfflor med kaffe på sängen med blommor och choklad. Tänk att få vara så lyckligt lottad! Det smakade ljuvligt med frukost på sängen. Men sedan gick vi alla ner och åt våfflor tillsammans innan Marcus drog iväg till jobbet och jag stannade hemma för VAB. Jag passade ändå på att ta en lång varm dusch och gjorde en hårinpackning.

Födelsedagspresenten från Marcus kommer senare, den var slut på lager och skulle komma in igen i mitten på mars. Jag hoppas verkligen att jag kommer att få användning av den. Jag fick nämligen en motionscykel som är kompatibel med cykelloppssimulator zwift. Perfekt att gå ned och sätta sig för att köra ett pass när Nils har somnat på kvällen. Jag har även hört att det ska vara skonsamt för fogarna. Nu har nästan all snö smält bort här så längdskidor är inte att hoppas på längre.

https://03.cdn37.se/Ww/images/2.366578/titan-life-indoor-bike-s80-pro-zwift-kompatibel-spinningcykel.jpeg

Vädret var helt fantastiskt och jag och Nils passade på att lapa sol i trädgården ihop med eftermiddagskaffet. Det blev en liten pralin till kaffet. Pralinen har kommit med posten och var en födelsedagshälsning från bror med familj och mamma och pappa. De smakade riktigt bra i solgasset. Vilka härliga tider vi går mot nu! Vår och växthus och grönska. Det finns många planer och projekt även den här våren!

Nu sitter jag och tar det lite lugnt undertiden Marcus nattar Nils. Sedan ska vi kalasa loss på en Budapesttårta och kanske lite TV-tittande.

Dagen har ändå varit effektiv också, vi har inte bara latat oss och njutit. Vi har städat badrummet, dammsugit nedervåningen och dammtorkat, strukit tvätt och fått undan massor av stök som skulle plockas bort. Jag har hunnit att läsa på lite om vad man kan göra för att sänka sina omkostnader vid föräldraledighet. Nu ska jag sätta mig och gå igenom alla gratulationer som jag har fått både på Facebook och Instagram. Jag är så tacksam för alla fina hälsningar, påringningar och FaceTime-samtal med sång och gratulationer! Vilka härliga och omtänksamma människor jag får möjlighet att ha runt omkring mig i mitt liv. Tacksam är förnamnet!

Har ni också haft sol och värme idag?

2 reaktioner till “Idag har jag blivit uppvaktad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.