Vabruari

Vi klarade oss till sista veckan av februari. Idag är jag hemma för VAB. Det är alltid vid målsnöret man faller, eller?

Vi faller precis innan målsnöret. Idag är jag hemma för VAB till en pigg men, på morgonen, hostig och skrovlig liten kille. Energin är det inget fel på! Jag kan ärligt säga att jag, yrkesmässigt, har valt rätt. Jag älskar barn och jag älskar definitivt mitt eget barn men jag kan inte förstå mig på de som utbildar sig till att hänga med dessa charmiga 3-års trotsiga sötnosar. Det är inget för mig, men jag är djupt tacksam för att ni finns där ute!!! Teknik gör oftast som jag vill att den gör.

Inget fel på orken…

Vi har hunnit med att så våra första frön inför sommarskörden. Två olika sorters paprikor. En spetspaprika och en svart paprika som vi testade förra året. Det ska bli kul att se om de gror snart. Jag kom också på att jag hade glömt att beställa en frösort, en blomma. Törnrosas kjortel. Mormor har alltid drivit upp sådana till mig tidigare men nu är det min tur att driva upp till henne. Vi har några fröer kvar att så. Vattenmelon, physalis, tomat och aubergine står på tur. Mitt lilla odlingsfönster kommer att bli fullt i år igen. Sedan ska pelargonerna ansas och planteras om, vissa ska blockas in från garaget och ställas in i vardagsrummet.

Spetspaprika till vänster och svart paprika till höger.

Har ni varit hemma för VAB i februari?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.