Tiden är avgörande på börsen

Tiden är avgörande för avkastningen. Tänk på det och börja i tid!

Det där med att börja spara på börsen i tid är avgörande. Det är tiden som pengarna finns investerade som är avgörande i långa loppet. Börja därför att spara i tid så att tiden får vara med och hjälpa kapitalet att växa. Pengarna får jobba åt dig istället för att du arbetar för pengarna. Sitter de investerade under tillräckligt lång tid så kan det komma att se ut som bild enligt nedan. Det finns få banker som kan erbjuda en sparränta som motsvarar värdeökningen som börsen på sikt ger.

Pengar som har fått växa över tid på börsen har ökat nästan 400% sedan anskaffning.

Gör era barn en tjänst och börja redan nu med några väl valda fonder, om det så endast är en hundralapp i månaden så kan det göra mycket för t.ex. kommande studietid. Tänk om de kan studera utan att behöva ta lån?

Tror ni att jag blev besviken igår? Det hade snöat hela dagen och när Nils hade somnat packade jag in skidorna i bilen för att ta en tur. Inte ett spår fanns det. Varken på isen eller vid motionsspåren. Hem igen och göra några styrkeövningar istället. Idag har jag tagit en promenad.

Har du börjat spara än?

2 reaktioner till “Tiden är avgörande på börsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.