Fettisdagen

Dagen har varit bra och vi har unnat oss en semla till eftermiddagskaffet. Jag har tagit mig till rehab för att förebygga gravidkrämpor i den mån det går och Nils har varit ljuvlig idag!

Dagen till ära hade vi beställt semlor till eftermiddagsfikat från vårt lokala café. Vi satt tre personer på kontoret och mumsa semla efter lunchen. Jag gillar semlor men en räcker. De är väldigt mastiga och mättnaden sitter i länge efter. En dag om året räcker! En eloge till caféet som hade fått grymt många bokningar idag!

Förra veckans sockerutmaning!
Den här veckans sockerutmaning med planerat sockerintag idag!

Jag fortsätter förra veckans sockerutmaning!

Idag besökte jag rehab för lite hjälp med mina foglossningar. Just nu sitter det mest över vänster bäckensida. Det mesta går ganska bra att göra oftast men just idag hade jag ett litet skov av värk. Med mig från rehab fick jag några övningar och ett bälte som avlastade så skönt bak i ryggen. Jag vet att jag har lindriga besvär men jag tar hellre tag i det direkt och förebygger så mycket som jag kan.

Idag har jag också unnat mig en manikyr och har bokat en tid för fotvård framöver. Extra viktigt, kan jag tycka, nu när man har en högre belastning på fötterna än normala fall. Man ska försöka att ta hand om alla delar av sin hälsa.

Hur har er dag varit?

4 reaktioner till “Fettisdagen

 1. Så fina naglar 😊 Helt rätt att unna sig lite tycker jag! Har du hittat något bra ställe nära Ed där du går på fotvård?

  Gilla

  1. Tack Camilla! 🤩
   Det där med naglarna började jag med i somras när jag och Marcus aktivt började att stötta lokalt. Vad det gäller fotvård ska jag testa Fothälsan i Ed för första gången. 🤗

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.