Alla hjärtansdag

En helt fantastisk dag ute i solen idag. Skidåkning, skridskor, promenad, sol och motion.

Hur firar ni alla hjärtansdag? Vi började dagen med att flytta saker från garaget till verkstaden. Två fulla hyllor med verktyg och annat ”garage-bös” skulle ut ur garaget. Sedan tog vi ett rejält mellanmål innan vi åkte till isen och spenderade resten av dagen där.

Nils ville börja med skidorna och det gick som på räls! Detta var vad han tyckte bäst om under dagen. Det tyckte jag också. Så skonsamt för min kropp just nu och jag kunde hålla upp tempot och få upp pulsen. Så skönt! Skridskorna hade han i alla fall på fötterna en kort stund. Sedan var det fullt ös med boben bakom pappa på skridskor. Som tur var sprang vi in i Nils dagiskompis där idag igen och det uppstod stor glädje vid mötet!

Idag åt vi utelunch med eget utekök, en god currygryta med kyckling och havreris. Alla åt, till slut. Bäst var den hemkokta blåbärssoppan, vilket jag förstår! Den gillar jag också! Men vad mat smakar bra ute när man har riggat upp det mesta själv.

När solen gick ner åkte vi hem och satte igång med middagen. Det blev clubsandwich på kycklingburgare och massor av efterrätts-mys med jordgubbar, vindruvor och kex. Blommor står på bordet och ljusen är tända.

Nils hade gjort alla hjärtansdagspyssel på förskolan som han var så stolt över. Ett litet pärlat hjärta. Det är så mysigt när de kommer hem med pyssel som de är stolta över!

Hur har ni firat idag?

2 reaktioner till “Alla hjärtansdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.