En solig dag på isen

Att helgen består av solsken och glada människor som har hittat ut i friska luften, det går ju inte att klaga!

Den här vintern! Den må ha kommit sent, men när den väl kom så slog den till på stort! Jag kan inte komma ihåg när jag senast har sett så mycket folk på ett och samma ställe för att utöva friluftsliv. Jag tror att Covid-19 har gett detta typ av liv en redig skjuts framåt.

Vi stötte på Nils dagiskompisar och deras föräldrar nästan direkt när vi kom ut på isen. Vi hade bestämt oss för att ta en promenad en bit runt sjön och gjorde sällskap. Så bra, både för Nils, som lätt hade tröttnat annars, men också för sin jämngamla kompis. Det passade på att dra varandra på boben och åka båda tillsammans på än den enas än den andras bob. Så kul och de trivs så bra i varandras sällskap. De kämpade på bra med sina bobar.

Vi hade med oss lite varm blåbärssoppa och några mackor som vi fikade på efter promenaden. Sedan försökte vi truga på Nils skridskorna men det var ingen idé. Jag fick på min skridskor och tog några skär innan vi skulle packa oss hem för kvällen. Imorgon börjar vi med skridskorna, innan vi åker bob.

Det är så kul att se att folk hittar ut. De tar med sig bord och stolar. En grill såg vi på isen idag. Jag blev sugen på att plocka med trangiaköket imorgon och värma upp vår kycklinggryta till lunch imorgon. Lite mysigt med utemat i annan tappning än vad som normalt åsyftas.

Här har det gjort fina skidspår runt sjön, så imorgon ska jag testa skidorna. De var med idag också men vi hann inte med allt idag.

Har ni haft en skön dag ute i solen idag?

2 reaktioner till “En solig dag på isen

  1. Nu har jag varit inne och ”läst ikapp”. Så fina bilder 😊 och vilka härliga dagar på isen ☀️ Clara pratar ofta om Nils, det är så roligt att se dem ihop 🥰 Vi hoppas på fler fina dagar framöver 🤗

    Gilla

    1. Samma här! Han har full koll på när Clara har varit på förskolan eller inte! 🥰 Och det är inte lika kul att vara på isen utan sin kompis! 🤗🤩

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.