Mer pengar in

Jag har fått en lite uppenbarelse idag, något som jag inte har reflekterat över tidigare men som nu ter sig ganska självklart. Ibland behöver man inspiration för att bli innovativ.

Jo, genom att spendera kan jag faktiskt få pengar tillbaka. Jag kommer att göra ett större inlägg om detta senare då jag kan presentera lite mer fakta. Jag gillar verkligen upplägget. Alla bäckar små som man säger. Jag har en dröm om ekonomisk frihet, med det säger jag inte att jag vill sluta jobba men jag vill känna mig fri att kunna sluta om jag vill. Framför allt så kommer jag inte lita på min pension när den tiden kommer.

Livet i allmänhet idag har varit bra. Idag lyckades jag att ta mig runt 4 km på 56 minuter. Man får vara glad att kroppen håller ihop. Tur att jag skrev fysisk aktivitet som mål för i år. Det har nu gått sex veckor i år och jag har genomfört 28 aktiviteter hittills. Det betyder att jag har 180 pass kvar i år. Jag har bokat in mig till en sjukgymnast för att få hjälp i bältesdjungeln för oss gravida och min förhoppning är att få ett litet träningsprogram som kan användas förebyggande. Min sockerfria vecka har hittills gått bra, jag är inne på dag fyra (men jag har varit sockerfri i sex dagar), tre dagar kvar men jag kommer att fortsätta.

Vad gillar ni idén om att få tillbaka pengar när ni handlar?

5 reaktioner till “Mer pengar in

 1. Spontant tänker jag att det låter för bra för att vara sant. Vad är haken? Lojalitet?
  Men funkar det är det ju toppen, som poängen på Coop som går att handla för. Minns hur mamma brukade samla Konsum-kvitton när jag var liten för att få återbäring en gång om året.
  Vi har byggt en liten fristående lägenhet som vi hyr ut så att vi bor snudd på gratis. Det kommer väl till pass nu när jag är arbetslös och inte riktigt vet vad jag vill syssla med efter två vändor utmattnings-sjukskrivning.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har läst alla 18 sidor av det finstilta och kan inte hitta något som jag anser vara en hake med kortet, framförallt jämfört med det kortet jag använder idag som har fått en ökad årsavgift. Jag tror att man får se över sina kort och bankavgifter en gång om året för att hänga med i vad som är lönsamt just i år! 🤗

   Gillad av 2 personer

  2. Det är ju toppen att kunna finansiera sitt eget boende på det sättet!
   Tråkigt både att vara arbetslös och utmattad! Hoppas att du är på bättringsvägen och att du hittar det som du vill syssla med! Ta hand om dig! 🤗🙌🏻

   Gillad av 1 person

   1. Jag är frivilligt arbetslös nu, efter att ha sagt upp mig själv från mitt lärarjobb. Nu är jag i princip frisk, så det som återstår är att klura ut vad jag ska göra när jag blir stor. I n t e lärare iaf i nuläget.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.