Garderobsrensning

Då var det dags att på allvar ta itu med februaris utmaning. Det här är verkligen en utmaning för mig, det är det värsta jag vet! Köpfri månad var piece of cake i jämförelse.

Då har jag på riktigt börjat att ta tag i min garderob. Rensa, sälja och skänka bort. Kläder blir inte slitna här, därför blir det svårt att separera sig från dem. Men här har jag till och med kläder som har lapparna kvar… Så kommer de i te att bli använda. Det är ändå kläder med bra kvalitet som jag tycker om!

Jag älskar kavajer och jag har många kavajer, men när ska jag använda dem? Några ryker i den här rensningen! Dyra jeans som bara hänger och samlar damm. Bättre att någon annan får användning för dem, eller hur? Som ni märker är det nästan ett pepp-talk till mig själv för att kämpa vidare med utrensningen!

Idag fick jag jobba lite övertid men när jag kom hem väntade Nils på att vi skulle gå över till grannarna och se till deras hönor. Vi är hönsvakter och Marcus har blivit en hejare på att plocka ägg. 11 st har vi samlat ihop hittills. Nils tycker mest om att få cykla över till deras hus. Snö och is bryr han sig inte om!

Hur gör ni när ni rensar garderoben?

2 reaktioner till “Garderobsrensning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.