Tut tut

Då var det dags för att få den gamla pärlan godkänd. Bilen rullar mig framåt varje dag och är min bästa vän med stort och härligt lastutrymme.

Bilen rullade igenom besiktningen på bilprovningen utan anmärkningar. Så skönt när det är gjort och man vet att det inte är mängder av åtgärder som ska utföras på bilen. Marcus gör de flesta reparationerna själv nu för tiden när bilen har blivit så gammal och gått så många mil. Den andra bilen lämnar vi fortfarande in på verkstad. Den har fortfarande garantier som gäller.

När jag kom hem efter besiktningen var jag lite försenad till ett Skype-möte i idrottsföreningen som jag tyst loggade in på. Strax innan mötet var slut så ringde beredskapsvakten upp och behövde hjälp i en felavhjälpning han var ute på. Jag fick snabbt avsluta mötet och sätta mig för att utföra lite jobb. Samtidigt hade Marcus en felavhjälpning som han råddade i, så vi fick delvis dela på nattningen för Nils. Ibland kör det ihop sig men det blir i alla fall klirr i kassan och pengar in på börsen!

Hur känner ni för att åka till bilprovningen?

4 reaktioner till “Tut tut

  1. Usch, gillar inte alls att åka till besiktningen med vare sig bil eller släp. Men känns mycket skönt när fordonet gått genom besiktningen. Skönt att det är så långt mellan gångerna.

    Gilla

    1. Jag kan ändå tycka att det är en sak att checka av på listan så att man sedan kan gå vidare och checka av resten av punkterna på min ”to-do” list. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.