Ikväll blev det middag

Ikväll kunde jag stå upp vid spisen igen och fixa med middagen. Det blir inga långkok men det blir i alla fall mat i magen.

Efter ett par dagars vilande så känns kroppen OK igen. Ikväll har jag stått vid spisen och lagat middag till mig och Nils. Imorgon kommer Marcus hem igen efter en vecka i Gällivare. Då ska jag passa på att prova hur långt jag kan tänkas promenera och hur snabbt jag kan ta mig framåt. Jag har endast en liiiiten känning bak över höftbenen. Så skönt om det försvann och inte kom tillbaka igen! Jag vill ju röra på mig. Jag är av den personen som vet att jag inte mår varken själsligt eller kroppsligt bra av att sitta stilla. De här dagarna har ändå varit av godo men snart måste jag komma igång igen för att inte känna mig instängd.

Nu har Nils somnat. Innan jag går ner och lägger i pannan för natten ska jag lägga mig en stund på soffan och kika på TVn. Sist jag sa att jag skulle titta på TV hann jag inte med det… Så typiskt mig!

Är ni TV-junkies?

2 reaktioner till “Ikväll blev det middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.