Foglossning…

Nu vet jag hur foglossning kan smaka. Inte kul! Första gången jag känner av detta och jag hoppas att det går över snabbt. Det blir nog inte fyra pass av fysisk aktivitet den här veckan…

Jo tack, även om det tycks vara ganska mild form av foglossning så önskar jag inte att det håller i. Jag kan fortfarande röra mig och sitta och gå. Idag har jag mest suttit ner på jobbet och tagit en kort långsam lunchpromenad för att behålla rörligheten. Den slog till bara över en dag. I måndags kände jag mig lite trött i ryggen. Igår hade jag lekplatshäng med Nils och sedan tog vi en promenad runt sjön, ca 5 km, – INTE bra. Igår satt jag på en barstol vid spisen för att orka laga middag. Idag ansträngde jag mig inte, det serverades rostat bröd ikväll. Men så mår ryggen mycket bättre idag, jämfört mot igår! Just snyggt att fira 100 år av rösträtt med att känna sig lite handikappad! Tur att jag legat bra till redan tidigare med mitt mål att utföra någon form av fysisk aktivitet 208 dagar om året, den här veckan blir nog klen.

Nu ikväll har jag suttit och analyserat lite aktier som jag har lagt till i min bevakningslista för framtida inköp. Den här månaden har jag redan handlat, så de här får ligga och mogna för inköp senare under året.

Har ni haft foglossning?

4 reaktioner till “Foglossning…

  1. Förra graviditeten hade jag inga problem alls. Höll mig igång med promenader fram till en månad innan han föddes. Då fick jag sammandragningar så fort jag ansträngde mig så M beslutade att jag fick ta resten av mina promenader i trädgården! 😂

   Gilla

 1. Åh fy, ja! Det hade jag lyckats förtränga! Med andra barnet hade jag det och fick ha en slags bälte som satt hårt runt höften. Det hjälpte lite, men inte helt. Hoppas det inte blir värre, utan att du klarar dig som det är nu och kan bli hjälpt av något liknande.

  Gilla

  1. Ja, jag kontaktade MVC via 1177 igår och hoppas att de hör av sig. Idag är det mycket bättre men då har jag som sagt inte gjort något mer ansträngande igår än att köra till förskola och jobb och sedan mer eller mindre suttit ner hela dagen! Men jag vill ju hålla igång…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.