Istället för julbord

På grund av rådande Covid-19 pandemi som råder i världen ställdes de flesta julbord in, även för oss. Inget ”get to gether” med övrig kollegor. Tråkigt?

Situationen var detsamma för så gott som alla. Nästan ingen åt julbord på sina respektive arbetsplatser i år. Som kompensation fick vi, på vårt företag, varsitt Delicard med olika produkter att välja på. De har både mat och prylar av olika slag. Jag hade svårt för att välja, som vanligt, när jag får den möjligheten. Marcus valde ganska omgående en stor pumptermos. Alltid bra att ha! Själv velade jag fram och tillbaka men kom till slut fram till att en brandsläckare är både praktisk och nödvändig hemma. (Vi har två stycken redan som står i pannrummet, men de håller på att bli gamla). Jag beställde hem en brandsläckare som nu står på samma våning som köket, jag tänker att de flesta bränder startar i köket. Detta skriver jag utan att ha fakta-kollat var bränder oftast startar (men kunde inte låta bli att göra en snabbsökning på det nu, läs HÄR).

I övrigt så har min köpfria månad än så länge klarat sig bra! Mer sålt än köpt. Idag kom jag ut på två kortare promenader som motsvarar min långa promenad i antal km. Tid däremot… Nils skulle tvunget cykla, och jag vet ju att han inte kommer att cykla hela vägen så jag har släpat på både vagn och cykel! Jag tycker att det är riktigt kul att han numera propsar på att ha cykeln med sig och faktiskt tycker att det är kul!

Vi fortsätter att äta ur skafferierna, men den här gången var det första gången som vi riktigt storhandlade igen. 1300 kr kostade det oss och ska räcka hela veckan. Marcus har åkt iväg långväga på jobb. Han åkte redan i förmiddags och kommer hem på fredag igen, så maten ska med all säkerhet räcka för mig och Nils under veckan! Nu ska jag njuta av att Nils sover med att hänga lite tvätt och sedan slå på TVn en liten stund.

Ser ni över er brandutrustning mellan varven?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.