GOD MORGON!

Mitt sömnbehov var väldigt stort igår, och jag kämpar inte emot. Efter flera nätters dålig sömn så tog jag ikapp mig.

Wow, så trött jag var igår. Igen! Jag skulle ut på en power walk när Marcus nattade Nils. Jag skulle bara låta telefonen ladda lite till och lade mig i soffan. Och somnade. Det händer ALDRIG! Efter en stund borstade jag tänderna och gick upp och lade mig i sängen och ha nu sovit i 8,5 timma!

Jag hade hällt upp frysta bär i mixern för att kunna göra en smoothie när jag kom tillbaka från promenaden. De ligger kvar där, tinade och ser ledsna ut. Det får bli en morgonsmoothie istället…

Nu ska jag ställa mig i duschen och kanske unna mig en hårinpackning under tiden jag väntar på att resten av familjen ska vakna.

Det blir nya tag i dag med en PW i dagsljus!

2 reaktioner till “GOD MORGON!

    1. Det var så skönt! Och ikväll somnade Nils på ca 30 min (vilket är snabbt nu för tiden). Jag är gräsänka fram till fredag så nu är det bara att sätta tänderna i allt som ska göras och förberedas inför förskona och jobb imorgon! 🙈😂 Skönt att sömnen kom tillbaka!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.