Gravid i kubik!

Ibland känns det som om kroppen har krackelerat. Att vara gravid är jättekul och jag mår jättebra men att stå i flera timmar är en riktig ”killer” för ryggen just nu!

Vissa dagar känner man sig mer gravid än andra… Idag jobbade jag halvdag, och är fortfarande inne i mitt work flow! Jag hade gärna jobbat lite till men jag behövde hämta på förskolan. Två av fyra timmar stod jag upp vid skrivbordet, man ska variera sig av ergonomiska själ. Jag ser till att ha kontorsjobb när jag jobbar kort dag. Väl hemma stod jag i köket och fixade från strax efter klockan ett till klockan var fem på eftermiddagen och blev galet trött i ryggen. Jag kände mig så stor och klumpig och trött. Vilka gravidsymptom jag har fått! Efter middagen, när Marcus nattade Nils, fick jag lägga mig i soffan en stund framför TVn med fötterna i högläge. Så skönt för rygg och ben!

Tillslut kom jag upp ur soffan och kom ut på min lilla power walk. Jag fick en ofrivillig paus när jag hade kommit mer än halvvägs runt då en traktor hade kört i diket och precis skulle bli bogserad av grannens hjullastare. Jag fick ställa mig och vänta tills de hade provat att dra en stund. Tyvärr utan framgång, han satt ordentligt fast. Det har kommit så mycket snö här idag. Tråkigt nog ska det bli plusgrader om några dagar. Jag kände mig mycket piggare efter promenaden!

Annars har inte dagen bjudit på så mycket spänning. Jag har lagat mat, tvättat och lagt upp ytterligare några prylar på köp- och sälj på Facebook. Bland annat vår snöslunga, den borde komma sig väl till pass den här dagen!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen för att avlasta ryggen en stund innan läggdags.

Vad tittar ni på när ni vill slappna av framför TVn?

2 reaktioner till “Gravid i kubik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.