Uppe med tuppen?

Vi har lyckats att hänga en hel del utomhus idag också. Så mysigt när det är snö och vädret tillåter! Ikväll hoppas jag på att somna riktigt gott!

Min ambition idag var att komma upp tidigt för att ta mig ut i skidspåret ifall jag skulle hinna ta några skidtag när det var nypistat! MEN, så har jag inte sovit en blund inatt. När klockan var fyra på morgonen gav jag upp och lade mig framför TVn i soffan. Där såsade jag till åtta-tiden och efter det började jag att långsamt göra mig iordning för en skidtur. Jag kom ut ca sju km på så gott som helt opistad bana! Så det hade inte gjort varken från eller till om jag kommit iväg tidigare. Jag slappa att köra med pannlampa. De bästa spåren fick jag fotodokumentera, i övrigt var det friåkning!

Jag tog mig hem igen och duschade av mig svetten för att ta med Nils ut på en liten tur med skidorna. Vi hade även boben med oss och lite matsäck. Den turen kändes mer som en lyckad utflykt även om jag fick tränat både flås och triceps på min tur!

Huvudsaken var att vi kom ut, jag gjorde en fysisk aktivitet (ett av målen i år, att utöva någon fysisk aktivitet fyra gånger i veckan) och att idag har varit ytterligare en dag utan ett onödigt inköp. Check på flera av alla mina mål för månaden/året.

Hur har ni spenderat helgen?

2 reaktioner till “Uppe med tuppen?

 1. Skönt att ni kom ut i alla fall, samt hualigen vad drygt då man inte får sova, det blir så sjukt långa nätter och även dagar, samt även har man ju ingen ork som sig bör då heller. Är det för du är gravid du sover sämre eller bara ändå?

  Gilla

  1. Nja, delvis för att jag är gravid. Jag brukar gå upp en gång per natt för att kissa men den natten var jag uppe tre gånger. Största anledningen var nog det lilla yrvädret som sov oroligt bredvid mig. Han klättrade och det kom fötter och armbågar flygandes lite närsomhelst! 😅
   Till slut var det lika bra att gå upp istället för att irritera sig på den lilla stackarn som gjorde sitt bästa för att sova han också… ❤️🙈

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.