Work flow

Den där underbara känslan när man får saker gjort och det lättar från axlarna! Jag älskar att vara effektiv, framför allt när det händer på eget initiativ!

De här senaste dagarna har jag haft ett riktigt skönt work flow. Både på jobbet, hemma och mitt uppdrag i styrelsen för idrottsföreningen. Jag har känt mig grymt effektiv.

Jag jobbar just nu för att avsluta så många projekt som möjligt. Det är inte stora projekt men det är många! Jag har ju ett typ av jobb där det är meningen att jag ska hitta brister och fel och åtgärda dem innan de leder till större konsekvenser. Jag hade, tillsammans med min kollega, ett stort inflöde av dessa i slutet av förra året och nu vill vi avsluta dem innan vi tar oss an mer. Hemma har vi varit beundransvärt effektiva och duktiga på att planera mat för varje dag och äta ur skåpen. Vi har sålt många prylar. Vi har styrt upp ekonomin. Vi har tagit tag i saker som har blivit liggande ett tag och vi har försökt att styra upp en liten badrumsrenovering i ett av våra hus. Idrottsföreningarna som jag är aktiv i ska snart ha årsmöte, det krävs en hel del planering. Den ena föreningen sitter jag med i styrelsen, där har jag nu börjat att samla in information som ska sammanställas från samtliga berörda. Den andra föreningen sitter jag med i valberedningen, vi har fått kämpa en hel del med att få in folk i den styrelsen. Där har jag i alla fall tagit mig an och läst igenom stadgarna ordentligt och lämnat in en motion på förslag till förändringar. Just nu känner jag mig stark!

Mina mål den här veckan har varit att endast hålla mig till månadens mål, som är en köpfri månad. Den utmaningen går hittills väldigt bra. Tänk så mycket man köper i normala fall som man inte behöver! Träningen för den här veckan blir av ungefär varannan dag då jag passar på när Marcus nattar Nils. Jag ska ta tag i träningen i nästa vecka igen. Målet för i år är fyra pass i veckan, dvs 208 dagar av fysisk aktivitet. Förra veckan lyckades jag att fylla varje dag med fysisk aktivitet och den här veckan kommer jag att klara fyra dagar, så jag ligger än så länge bra till.

Gillar ni att komma in i effektivitetsflow?

6 reaktioner till “Work flow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.