Sälj!

Ytterligare saker har avyttrats här hemma. Så skönt att få loss utrymme och känna att saker blir använda istället för att bli dammsamlare.

Dagen började bra. Jag jobbar fyra timmar på tisdagar, det checkades av snabbt! Så skönt! Sedan har jag hunnit med att sälja mina gamla längdskidor. Jag fick nya förra julen och nu hoppas jag att jag kan börja min säsong till helgen. De har redan gjort fina spår vid skidstugan. Vi har en väldigt aktiv förening som är snabba på att spåra och hålla efter spåren när snön väl har kommit. Dessutom kör de en kort bana med konstsnö. Så nu, när det blivit redigt med minusgrader, preppar de med konstsnö också. Därför är det också skönt att bli av med skidutrustningen som bara står och samlar damm. Saker ska användas! Yta behöver frigöras och lugn behöver skapas.

Den här veckans mål har jag begränsat till endast månadens mål som är en köpfri månad. Jag ville hålla ner kraven nu när arbetet drog igång och jag inte vet hur trött jag kommer att vara i och med min graviditet. Så efter elva dagar med mer än 10 000 steg om dagen har jag inte gått mer än 4000 steg idag. Detta trots ett pass i pulkabacken på eftermiddagen. Ganska skönt. Inte har jag styrketränat heller. Men imorgon är jag igång igen! Min köpfria månad rullar på! Jag drar in mer pengar än vad jag spenderar. Det är ett plus! Kyl, frys och skafferi börjar att bli överskådliga igen och snart har vi ätit igenom vad som finns. Det känns bra! Det känns matsmart. Vi har mat så att vi klarar oss för hela den här veckan ut och säkert en bit in på nästa vecka också. Endast färskvaror inhandlas en gång i veckan. Frukt, grönsaker och mejerivaror.

Har ni bra tips på olika mål att sätta för en vecka eller en månad?

2 reaktioner till “Sälj!

    1. Så skönt när det väl är borta! Ibland tror jag verkligen att Feng Shui är sanningen! Så skönt när man har släppt in lite mer luft i sitt utrymme! 🤗 Nästa månad ska jag nog gå hårt åt på garderoben!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.