Utrikes

Jag har noterat att jag har flera besökare som bor utomlands! Det hade varit så kul med liten kontakt! Kan ni inte lämna en liten kommentar? Idag har vi mest lekt ute. Det kom säkert tio cm snö på förmiddagen som snabbt sjönk ihop då eftermiddagen övergick till regn.

Idag kom det snö i mängder på förmiddagen. Jag satte på en gryta med kalops på spisen och sedan gick jag och Nils ut för att bygga snögubbe och dra runt lite på Nils snowracer. Det var så mysigt!

När vi hade ätit hade jag lovat att vi skulle åka till pulkabacken. Då hade snöandet övergått till regn och vi hade hela pulkabacken för oss själva. Blöta men lyckliga åkte vi ett antal gånger nerför backen för att sedan komma hem och vila oss med varm blåbärssoppa toppad med grädde.

Det blir inte alltid en perfekt uppläggning!

Jag har noterat att jag har flera som hittar till bloggen från utlandet, en av er har jag koll på! Men ni andra? Kan ni inte skriva en liten kommentar om vem ni är och var ni bor? Jag har registrerat länder som USA, Luxemburg, Italien, Åland, Finland, Kina, Kanada, Nederländerna och Belgien. Hör av er! Det hade naturligtvis varit kul om alla ni andra från Sverige lämnade en kommentar ni också! Det hade varit så kul att få veta vilka ni alla är!

Var bor ni? Vilka är ni?

4 reaktioner till “Utrikes

  1. Ja, jag läste ditt inlägg ang att köra fast i snö! Jag höll på att inte komma av gårdsplanen i förmiddags när jag skulle ut med bilen! 😂
   Som tur är har vi vanan inne vintertid så jag tog mig ut ändå!

   Gilla

 1. Här i söder är det regn, regn och åter regn. I alla fall i Malmö där jag bor. Det är det enda jag inte älskar med Malmö faktiskt, just att det så gott som aldrig blir vinter; det känns som att vi kommer in i novemberläge redan i oktober och sen stannar där till april ungefär…

  Gilla

  1. Usch så tråkigt! Jag tycker att vintern har kommit sent i år, tråkigt för barnen. Men jag vill ju vi i Skåne på sommaren och norr över på vintern (trots att min hy inte klara torra minusgrader)! 🙈😂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.