Julen är ute…

Julen, och inte bara den, är nu utrensad. Varenda vrå och förråd här hemma har fått sig en omgång och vi har redan lyckats att dra in lite pengar på städningen.

Ja, julen är borta. Endast pepparkakshuset står kvar men det ska vi gå ut och ha isär imorgon, utomhus. Idag har vi bara stått inne hela dagen och städat barr från granen och plockat ner allt som har med julen att göra. Dessutom fick Marcus ett extra sug på att rensa ut allt som fanns i förråden och vi fick slängt, rensat och sålt en hel del. Facebooks köp- och säljsidor är ju fantastiska på annonser.

Ganska direkt försvann Pixi-böckerna, den stora tavlan och bäddsetet från Newport. Skönt när städningen ger lön för mödan. Vi rensade även ut gamla slitna sängkläder som fick gå till spilltrasor i garaget och frigjorde lite plats i lådorna. Marcus älskar när det är luftigt och avskalat. Jag är inte riktigt där än i samma utsträckning men känner alltid, som alla andra, en lättnadskänsla när det är urrensat och rent.

Tillslut kom jag ut på en promenad så att jag för sjunde dagen i rad kom upp i över 10000 steg. Inget nytt har tillkommit heller så alla mål är avklarade för idag!

Är ni ”samlare” eller ”rensare”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.