Dagens träningspass

Jo, det här räknas definitivt som ett träningspass. Tre släpkärror med ved har vi lastat, lossat och staplat. Jag är helt mör i kroppen men det är så skönt när det är gjort. Vi har inte eldat på minst ett år men nu har vi fler anledningar till att elda upp vårt lager. Dels för att försöka att hålla ned uppvärmningskostnader så att mer pengar kan gå in på börsen, mitt första mål för 2021. Dels för att vi behöver frigöra ytan där den ligger för en eventuell utbyggnad framöver.

En av oss försökte att stapla veden fint…
En av oss ville bara komma igenom högen…
En av oss ville bara åka iväg en sväng…

Köpfri månad är inne på dag fem och det fungerar väldigt bra! Inget köpt, en av tavlorna är såld. Efter en kvällspromenad med lilla familjen har jag även klarat dagen stegmål med råge. Nu tänker den här gamla mamman, med gravidmagen i vädret, sätta sig i soffan och läsa en bok. Vad jag plöjer för böcker just nu tipsar jag er om imorgon i ett inlägg.

Delar av dagens skörd.

Anser ni att vedhantering räknas som träning eller hör det till vardagssysslor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.