På cykeltur

Nils hade mycket gärna åkt bob, men så mycket snö har vi inte fått. Cykeln får hänga i ett tag till. Han är riktigt duktig på cykeln och till våren behärskar han den nog helt. Jag fortsätter att följa upp mina mål för 2021.

Jo, lite snö ligger det på backen men inte tillräckligt för att Nils ska ställa undan sin cykel. Idag cyklade han 2 km på vår nästan 6 km långa promenadrunda. et är ganska kuperat så jag var väldigt imponerad av honom. Vi märkte dessutom att hjulen på hans cykel inte rullar så lätt, nästan som att det finns ett motstånd i dem, ska det vara så på små cyklar eller ska vi försöka att åtgärda det? Starka ben kommer han att få i alla fall!

Det räcker att få lite hjälp i starten men att cykla och stanna, det behärskar han. Så kul när han kan cykla med hela turen runt när han blir äldre. Det hade underlättat framtida barnvagnspromenader med nytillskottet i vår.

Trots promenaden idag så har jag fortfarande knappt 1 300 steg kvar för att nå dagens stegmål på 10 000 steg. Det borde jag kunna knata ihop innan det är läggdags. Vi har inte spenderat några pengar på onödigheter än i år. Vi handlade mat för knappt 800 kr, det får räknas som godkänt. Nu kör jag lite övningar med min kettle bell när Nils ligger i rummet bredvid och ska somna. Han är inte lätt att söva just nu…

Har ni satt några mål för i år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.