Välkommen till YouTube!

YouTube är min nya kanal. Tillsammans med min kollega hoppas vi att kunna producera informativa och inspirerande videor med tema livskvalitet.

Ja, du ser vad jag har skrivit! Välkommen till vår YouTube-kanal – Livskvalitet med Anna! Jag och min kollega har spånat ett litet tag och kommit fram till att det här hade varit en rolig idé som vi båda vill förverkliga. Kollegan är med och redigerar och kollar upp fakta och sätter ihop idéer och jag står framför kameran och försöker att göra det bästa av det jag har.

Välkommen till Livskvalitet med Anna på YouTube!

Jag kan inte påstå att jag kände mig bekväm att sitta och spela in mig. Och det där med att lyssna på sin egen röst! Vänjer man sig någonsin?

Jag tycker ändå att vi har bra information att sprida och att vi har ett genuint intresse av det vi vill förmedla och hoppas att andra ska bli inspirerade. Förhoppningen är att få upp en video per vecka, men det får tiden utvisa vad vi mäktar med och hur mycket som vi hinner att producera.

Vad tror ni om detta? Tummen upp eller tummen ned?

Ni hittar oss HÄR!

6 reaktioner till “Välkommen till YouTube!

  1. Men så kul att höra! 🙏🏻
   Vi är ju nybörjare och trevar oss lite framåt! Men vi hoppas att det ska slå väl ut och inspirera till något positivt! 💕

   Gilla

   1. Alla är ju nybörjare någongång. ☺️
    Jag skulle aldrig våga ställa mig framför en kamera och prata så där 😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.