Badkruka

Jag ställer upp i en bloggutmaning i september. Dagens utmaning; Blir det fler bad för dig i år?

Både jag och Marcus är riktiga badkrukor, men från och med att vi bestämde oss för att vi ska göra allt för att hitta vårt hus på västkusten har vi börjat att träna på att bada. Vi har aldrig badat så mycket som i år. I min fantasi hör det till att ta ett morgondopp om man ska ha ett hus på kusten. Då ska man varje morgon ta på sig sin badrock och traska ner till en badbrygga och doppa sig, gå hem och värma sig med en varm kopp kaffe. Det kanske bara är en fantasi men alla bra idéer är ju fantasier först.

Det hade ju varit kul om Nils också lärde sig att uppskatta att bada i havet eller i sjöar. Just nu vill han helst bada i pool. Jag var precis likadan när jag var liten. Jag brände mig ordentligt på en brännmanet, eller brännvessla som Nils kallar dem. Hela benet rann den ner för när jag sprang upp i panik. Jag hoppas att det blir fler bad i år, men det finns inga garantier.

Hur gör ni? Är ni badkrukor eller kommer ni att bada mer i år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.