D-vitamin

Jag ställer upp i en bloggutmaning i september. Dagens utmaning; September har bokstaven R i sig, det sägs att alla månader med R ska du tillsätta kroppen med D-vitamin. Är detta något som du gör?

Jag har skrivit om detta tidigare, jag äter D-vitamin under årets mörkare månader. Det har jag gjort i flera år. Varför bara ge barnen? Jag är inte mycket för tillskott utan tycker att det mesta ska komma via kosten.

D-vitamin ska vara bra för bland annat immunförsvaret. Och det gillar jag! Jag gillar inte att vara sjuk och vill gärna hålla koll på mina blodvärden. Lite överdrivet kanske, men jag planerar till och med att bygga ut mitt trädgårdsland för att ha färska bär, frukter och grönsaker att plocka in på sommaren/hösten.

Vad tycker ni om kosttillskott?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.