Halsont

Med massor av matlådor i kylen har jag legat hemma med ont i halsen. Matlådorna finns ju kvar och har konsumerats här hemma också men tanken var ju att komma igång med rutiner efter semestern. Det gick så där den här gången…

I tisdags stod jag och Marcus och styrde upp våra liv med att göra matlådor inför arbetsveckan. På kvällen började jag att få ont i halsen och bli trött i kroppen. Fördelen är att vi har mat så att det räcker och blir över nu.

Nu har jag varit hemma i ett par dagar, mår bättre på kvällen men vaknar med ont i halsen. Tack vare coronarestriktioner så har jag stannat hemma, något som jag antagligen inte hade gjort annars. Men kroppen behövde nog vilan. Inget ont som inte har något gott med sig!

Hur gör ni med matlådor? Eller äter ni ute?

6 reaktioner till “Halsont

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.