Helgen är här!

Från att aldrig besöka tandläkaren mer än på rutinbesöken så har jag varit där hela TRE gånger i år! Nu får det räcka! Nu har jag tagit helg!

Vad ska man säga?!? Jag avslutade arbetsveckan hos min tandläkare och Thank God! Nu vet jag hur en bra lagning ska kännas! I början av året bet jag sönder en tand. Direkt fick jag en tillfällig lagning och skulle bli kallad för att göra en permanent lagning. När det började gå mot sommar kände jag att lagningen började att kännas konstig och samma kväll som jag hade kontaktat min tandläkare så ramlade den lagning ur. Jag bad då om en tid för att göra en permanent lagning. Fick en stafettandläkare som jag aldrig vill gå till igen. Han var trevlig och försiktig men lagningen var katastrof. Jag kunde inte tugga på den sidan av munnen någon gång under de sex veckor som lagningen satt kvar i tanden. För sedan ramlade också den ut. Jag åt en pizzaslice. EN PIZZASLICE! Inte en seg kola eller knäckebröd. Nu sitter där en lagning som känns så bra. Direkt kunde jag tugga på lagningen och det gör inte ont någonstans!

Nils var med mig till tandläkaren och var så duktig att han fick en leksak av tandsköterskan. Sedan skulle vi möta upp våra vänner Rebecca, Isa och lilla Freja. Nils hade längtat hela veckan efter att få träffa sina kompisar. Han vill naturligtvis hälsa på fler gånger!

Vi passade också på att handla lite kvällsmat från Espresso House, sånt som vi till vardags inte kan göra där vi bor. Så gott, tycker jag. Marcus åt mackor istället. Det var för mycket vegetariskt och konstigt tyckte han och det enda som jag hade att invända mot var att det fanns socker i det mesta… (Ja, i cheesecake ska det vara socker)!

Jag fick sätta mig ner efter maten nattningen och öppna arbetsdatorn en liten stund. Jag kan inte med annat när jag går hos tandläkaren tio mil hemifrån. Men det är ganska kul arbetsuppgifter just nu så det kändes inte så betungande.

Gillar ni era jobb?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.