Bloggtorsk

De fina grannarna bjöd in oss till lite poolhäng i söndags. Bra grannar ska man ha. I övrigt så har jag toskat lite på bloggen men glädjen och viljan till att blogga finns. Det är tiden som prioriterats till annat.

Jag har så många fina foton tagna i sommar. Allt som vi har gjort och fina minnen som vi har skapat. Tanken var att få upp allt på bloggen allt eftersom, men tiden bara rinner iväg på andra saker. Jag vet inte var tiden tar vägen? Det jag vet är att vi aldrig någonsin har badat så mycket som vi har gjort den här sommaren. Jag har badat i havet flera gånger och i sjön hos svärföräldrarna. Vi har också badat i poolen hos grannarna!

I helgen var vi över till Nössemarks café, sista dagen innan cafésäsongen är slut för i år. Ja, jag unnade mig en liten kopp med chokladmousse. Mäktigt men ändå gott. Så mysigt café som bara har sommaröppet. Tidigare på sommaren var vi där och åt middag. De har ofta flera olika rätter att välja på och det smakar riktigt bra.

Vi träffade på våra grannar på caféet. De hade plockat ut sin finbil och luftade den på de gamla krokiga vägarna. Det är en gammal A-ford. Den är så läcker att lägga ögonen på! Jag gillar ju gamla saker! Då vår grannfru fyllde år så hade de flaggorna uppe!

Vilka underbara sommardagar vi har trots att semestern är över. Jag hade gärna sett att alla somrar fick vara så här, men också att vintrarna blev kalla och vita.

Har ni badat ovanligt mycket i år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.