Hjälp! Han blir för stor!

Han blir så stor vår lilla Nils. Nu har han slutat med napp och har bara sin snutte och den nya monstertrucken i sängen när han ska sova…

I helgen hälsade vi på hos Marcus bror,David, och sambo i Göteborg. Det blev ett kombinerat födelsedags-/inflyttningskalas. De har flyttat in i sina nya lägenhet alldeles i närheten av Slottsskogen i Göteborg och tidigare under veckan hade David fyllt år. Nils hade jättekul och såg till att hjälpa farbror med paketöppningen. Vi tog en promenad genom slottsskogen och tittade på alla djuren. Lägenheten var riktigt fin, där kommer de att bo fint.

Vi stannade på hotell över natten och satt och åt hotellfrukost i lugn och ro, eller… så mycket lugn och ro som man få vid frukost med en 3-åring! Härligt var det i alla fall!

På väg hem köpte vi med oss lunch till Rebecca och Freja. Det var en stor dag för Nils. Han hade samlat ihop alla sina nappar och skulle nu ge dem till Freja som är liten och behöver dem bättre än honom. Nu har han sovit utan napp sedan i söndags och det går jättebra! Inte en enda gånga har han frågat efter nappen och på förskolan har han deklarerat att han bara behöver sin snuttefant.

Freja har nu fått Nils alla nappar. Han är så förtjust i lilla Freja (jag också) och vill hålla henne fler gånger!

När man har varit duktig och gett bort alla sina nappar så får man åka till leksaksaffären och välja ut precis vad man vill att ta med sig hem. Det blev naturligtvis en stor monstertruck! Vad hade vi väntat oss?!?

Det har gått oförskämt bra att sova utan napp. Vi hade förberett både oss själva och Nils för detta under en längre tid och han har längtat efter att få ge bort sina nappar just till Freja. Vi hoppas att Freja ska bli nöjd med Nils present!

Hur var det med nappavvänjning för er?

3 reaktioner till “Hjälp! Han blir för stor!

    1. Så bra! 🤗 Vi hade lite väl många reserver för att kunna köra på den historien! 😅 Men smart att inte lägga för mycket känslor i nappen. Det har nog jag gjort, tyckt att han varit så redig med mycket annat så nappen kan han få ha. Men han har inte frågat efter den en enda gång! 🤩

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.