Hur ironiskt?

Trött, tröttare, tröttast. Livet som småbarnsförälder i coronatider. När barnet är snuvigt men inte sjuk. Är detta något större universum som säger till oss att varva ner och skruva ner på tempot?

Usch vad vi har haft det körigt på sista tiden. Både Marcus och jag har haft saker som måste slutföras på jobbet innan semestern (som är i mitten av juli). Nils blev snorig och han fick inte vara på förskolan, så nu jobbar vi i skift här hemma. I tisdags skulle Nils till tandläkaren, vilket han hade laddat för ordentligt. Det fick ställas in till Nils stora besvikelse. Han var ju med när jag fick tillfälligt laga min tand (har fortfarande inte blivit kallad till tandläkaren för att göra en ordentlig lagning) och har berättat i flera dagar att han inte alls är rädd för tandläkaren. Nu blev han så ledsen för att besöket ställdes in och att tandläkaren inte skulle räkna hans tänder… Marcus kom hem 20.00 från jobbet i tisdags, vilket innebar att jag skulle göra åtta timmar från kl. 20.00… Behöver jag säga att det blev sent? Då på natten började det återigen att ila lite i lagningen och jag skrev ett meddelande till min tandläkare sent på kvällen/natten. När jag kom hem och borstade tänderna så ramlade lagningen ur… Jag fick ringa till tandläkaren direkt på morgonen. Jag kunde få en tid efter en vecka… Nu har jag inte druckit kaffe sedan i tisdag!

Idag är det midsommar och vi ska fira hos svärmor och svärfar idag. Vi ska också förbereda för Nils treårskalas på lördag. I mitt nästa liv ska jag bli katt…

Vad har ni för planer idag på självaste midsommarafton?

2 reaktioner till “Hur ironiskt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.